Compania "Advertis-Com" SRL a fost fondată în anul 2007.Scopul companiei - este de a ajuta clienții noștri să aleagă marfa, în conformitate cu sarcini și buget, care oferă pentru fiecare caz concret, decizii individuale de la produse VIP la produse promoționale.

Livrare directă și actualizarea permanentă a colectii de cadouri, care provin de la furnizori din Europa și Ucraina, dezvoltarea unei baze de fabricație proprie fac ca produsele noastre să fie competitive și atractive.

Baza tehnică propria ne permite să oferim o gamă largă de servicii cu privire la imprimarea imaginilor și logo-urilor pe suvenire și cadouri, folosind diferite tehnologii. Noi oferim clientilor nostri - tampografie si serigrafie, presare, decalcomanie, termotransfer...

Prețuri rezonabile, o gamă largă și unica de produse, disponibilitatea de stoc, ciclul complet de la livrarea produsului la imprimarea unui logo, indeplinire operativă a comenzilor face cooperarea cu firma noastră confortabilă și productivă.

Pentru fiecare client suntem gata de a propune suvenire și cadouri, care vă vor ajuta să desfășurați o campanie publicitară, prezentare de produse noi ceea ce va atrage clienți noi și va spori vânzările dvs. Pentru a realiza acest lucru, pur și simplu sunați sau trimiteți-ne un formular de comandă completat.

Lucrăm atît cu clienții, cît și cu agenții de publicitate, pentru fiecare avem abordări și oferte particularizate.

Vom fi bucuroși să vă vedem printre clienții noștri!